Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

WORKSHOP

Alle workshops har sine egne, særlige behov til indretning og opstilling. I Mogens Dahl Koncertsal betyder rummenes særlige arkitektur, at vi kan indrette lokalerne, så både små og større workshops bevarer den intimitet og plads til udfoldelse, der er meget vigtig ved sådan et arrangement.

Ved større workshops kommer Mogens Dahl Koncertsals særlige grundplan til sin ret. Der er ikke langt mellem de tre sale, men med en foyer eller en gårdsplads imellem, forstyrrer man ikke hinanden i kampens hede.

 

“Vi havde et super godt arrangement og takker for rigtig god service, lækker mad og lokaler, der bare spillede! Vi har kun fået positive tilbagemeldinger so far, så vi kan vist godt kalde det en succes.”
Quartz+Co, Katrine Haugaard Petersen, Employer Branding Project Manager

“Vores erfaring med Mogens Dahl Koncertsal er, at der fra første møde blev vist fleksibilitet og forståelse for vores ønsker. Tilgangen var professionel, servicemindet og venlig. Lige fra forberedelsen til afvikling af dagen var der styr på leverancer og det gav stor tryghed.
Mogens Dahl Koncertsal har nogle unikke og fantastiske rammer, som skaber god stemning og hygge. Vi kan varmt anbefale stedet.”
Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, Mie Kølln Madsen

 

Se hvem der ellers har besøgt Mogens Dahl Koncertsal her!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på  +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

  • Kundehistorier

   Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se... Læs mere
  • Kapacitet og lokaler

   Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er... Læs mere
  • Event

   De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events Læs mere