Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

EVENTLOKALER KØBENHAVN

Er du på udkig efter eventlokaler i København, som på én gang evner at skabe ligevægt mellem central placering, diskretion, optimale faciliteter, god service og fysiske rammer, der kan inspirere til netværk og innovation?

I så fald kan vi med god samvittighed byde dig, kollegaer og interessenter indenfor i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge.                                                                              

Events midt i byen

Mogens Dahl Koncertsal er et oplagt sted til events. Vores imødekommende eventlokaler ligger midt i København, og vores tre sale er diskret placeret omkring en intim, brostensbelagt gård, der inviterer til at blive anvendt til events eller venues – indendørs, udendørs eller begge.

Bygningerne, vi bor i, stammer fra 1901 men blev i 2005 restaureret i samarbejde med arkitekterne Maali og Lalanda. Arkitektparret, som også står bag renoveringen af Masteskurene og Mærsehuset på Holmen, har på fornemmeste vis formået at forene arkitektur af de højeste standarder med imødekommenhed og atmosfære samt diskretion og stilhed, og vi er stolte over at kunne byde dig indenfor.

Æstetikken, beliggenheden, de veludstyrede og akustikbehandlede lokaler samt personalets engagement udgør til sammen en synergieffekt, som gør Mogens Dahl Koncertsals tre sale til de oplagte eventlokaler i København.

Alsidige eventlokaler i København

Vi har lagt hus til en lang række events med mange forskellige virksomheder som værter – herunder Google, DR, Apple, Microsoft, Novo Nordisk og Nordea for blot at nævne en håndfuld. Ligeledes er vi gearede til at stå for næsten hvilket som helst arrangement – lige fra små møder til store produktlanceringer.

Du bestemmer selv, om du blot vil lade os ligge hus til de fysiske rammer, eller om du vil bruge os som sparringspartner ved planlægningen. Vi har nære kontakter til dansk musik- og kulturliv, og vi hjælper gerne med at finde spændende mennesker, der kan levere begivenhedsrige og inspirerende oplevelser.

I Mogens Dahl Koncertsal danner vi gerne bro mellem kultur og forretningsliv, og vores dygtige mandskab står klar til at give dig en serviceminded oplevelse fra ende til anden. Prøv os på vores idéer og erfaring.

Booking af eventlokaler

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om muligheden for at benytte vores unikke eventlokaler i København til dit næste arrangement eller møde. Så vender vi tilbage dig til inden 24 timer – hvad enten du vil afholde et selvstændigt event eller ønsker at tilføje en ekstra dimension til din konference eller din firmafest.

Lige meget hvad, er du sikret lyse, fleksible og indbydende eventlokaler midt i København, når du besøger Mogens Dahl Koncertsal.

“Events er en vigtig del af Implements kundevendte strategi. Derfor lægger vi vægt på, at de steder, vi anvender dels understøtter vores brand, dels tilbyder os og vores kunder et ekstremt højt niveau af service. Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os. Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”
Implement Consulting Group, Kenneth Pedersen, Marketing Manager

Se hvem der ellers har været hos Mogens Dahl Koncertsal her!

mogens-dahl-koncertsal-event-og-firmafest

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på  +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

KAPACITET

KONCERTSAL
Størrelse: 160 m2
Konference: 210 personer
Runde borde: 150 personer
Stående buffet: 275 personer

STORE SAL
Størrelse: 180 m2
Konference: 240 personer
Runde borde: 200 personer
Stående buffet: 300 personer

LILLE SAL
Størrelse: 100 m2
Konference: 100 personer
Runde borde: 60 personer
Stående buffet: 150 personer

MØDELOKALE
Størrelse: 35m2
Møde/Generalforsamling: 5-25 personer

GÅRDSPLADS
Størrelse: 300 m2

  • Brug kulturen

   Vores koncept er at bruge koncertsalens kunstneriske platform som udgangspunkt for at skabe en æstetisk og kulturel ramme om kundernes... Læs mere
  • Produktlancering

   Alle tre sale hos Mogens Dahl Koncertsal ligger i gadeplan og vinduespartierne, der går fra gulv til loft, kan åbnes. Læs mere
  • Workshop

   I Mogens Dahl Koncertsal betyder rummenes særlige arkitektur, at vi kan indrette lokalerne, så både små og større workshops bevarer... Læs mere