Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

KONFERENCELOKALER KØBENHAVN

Mogens Dahl Koncertsal er en perle midt i byen, som byder på kultur, klassisk musik og arkitektur i verdensklasse.

Bygningen, som består af tre sale, gemmer på en historie, der går helt tilbage til opførslen i 1901, og den har igennem tiden fungeret som garage, stald og autoværksted.

I 2005 lod Mogens Dahl bygningen restaurere i samarbejde med arkitekterne Maali og Lalanda, og i dag fungerer lokalerne som koncert-venue, kulturcenter og mødested for flere af landets virksomheder og organisationer.

Mogens Dahl Koncertsal danner med sin personlige og intime atmosfære de perfekte rammer til at afholde møder, konferencer, produktlanceringer og andre events.

Inspirationen og følelsen af at være velkommen er ikke til at overse i de stemningsfyldte og indbydende konferencelokaler tæt på Københavns centrum, og såvel den varme atmosfære som det fysiske miljø lægger op til innovation og fordybelse.

Konferencefaciliteter i København til alle behov

Når du vælger at bruge Mogens Dahl Koncertsal som dine foretrukne konferencelokaler i København, er du ikke blot sikret æstetisk og fysisk imødekommende rammer.

Vi stiller også alle nødvendige faciliteter til rådighed – alt fra wi-fi, lydanlæg og projektorer til de mere lavpraktiske som stole, borde og scene. Ligeledes kan såvel den tekniske som den praktiske afvikling af dit arrangement forløbe uden gnidninger.

Lyse og inspirerende konferencelokaler i København

Mødefaciliteterne er lyse, fleksible og indbyder til innovative møder. Mogens Dahl Koncertsal består af i alt tre sale af forskellig størrelse, og det er derfor muligt at afholde dagsmøder, seminarer med flere parallelle spor eller konferencer, der også skal bruge plads til udstilling.

Få følelsen af egen koncertsal – bare for en stund!

De lyse og venlige lokaler og de gavmilde mængder af dagslys fra de store vinduer ud til den stille gård gør det let at bevare koncentrationen for både deltagere og foredragsholdere.

Og så er akustikken perfekt. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til de akustiske forhold i vores konferencelokaler midt i Købehavns pulserende og moderne Islands Brygge-kvarter, og alle lokaler er indrettet med lyddæmpning efter alle kunstens regler – det er jo en koncertsal.

Booking

Vi hører gerne fra dig og din virksomhed, hvis I ønsker at lade Mogens Dahl Koncertsal danne fysiske rammer om et arrangement i anderledes konferencelokaler i København.

Vores engagerede personale står klar med åbne arme til at få jeres event til at forløbe fejlfrit, og til at give jer en oplevelse I ikke glemmer. I er altid sikret professionel behandling og den perfekte balance mellem minimalisme og maksimalisme, når I benytter Mogens Dahl Koncertsal som konferencelokaler i København.

 

“Tusind mange tak! Det var en udsøgt fornøjelse, at lave arrangementet sammen med Jer!  Må sige, at jeg er imponeret over Jeres gennemførte stil. Jeg vidste det jo godt, men blev endnu engang overvældet over hvor gode I er. De fine lokaler, det skønne gårdmiljø, den rislende vandhane, det lækre service (det nye passer bare så fint!), skiltene ved maden, personalets påklædning, det gode brød og de lækre retter på frokost buffet’en – og Jeres så venlige og imødekommende personale… Det hele!”
Destination Copenhagen, Githa Svendsen, Managing Director

 

Se hvem der ellers har været hos Mogens Dahl Koncertsal her!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på  +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

KAPACITET

KONCERTSAL
Størrelse: 160 m2
Konference: 210 personer
Runde borde: 150 personer
Stående buffet: 250 personer

STORE SAL
Størrelse: 180 m2
Konference: 240 personer
Runde borde: 200 personer
Stående buffet: 300 personer

LILLE SAL
Størrelse: 100 m2
Konference: 100 personer
Runde borde: 60 personer
Stående buffet: 150 personer

MØDELOKALE
Størrelse: 35m2
Møde/Generalforsamling: 5-25 personer

GÅRDSPLADS
Størrelse: 300 m2

 

Send en forespørgsel

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.
  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Kundehistorier

   Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se... Læs mere
  • Møde og generalforsamling

   Vi kan indrette lokalerne, så du får den ønskede mødeoplevelse, uanset om du har 10 deltagere eller 200 til dit... Læs mere