Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

BRYLLUP I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Drømmer I om et bryllup centralt i København i jeres egen smukke koncertsal?

Hold jeres bryllup i Mogens Dahl Koncertsal og få en eventyrlig bryllupsfest sammen med venner og familie.
Med 11 års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Mogens Dahl Koncertsals brostensbelagte gård.

Til at planlægge jeres bryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger jer hele vejen fra planlægningens start til slut. Derudover har I en dygtig afvikler på under hele arrangementet, der sørger for at I kan læne jer tilbage og nyde jeres store dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

Nedenfor har vi sammensat en bryllupspakke, som indeholder alle elementer til et enestående bryllup. Vælger I at holde jeres bryllup i Mogens Dahl Koncertsal, har I hele stedet eksklusivt.

BRYLLUPSPAKKE

MENUEKSEMPEL

  • Håndpillede Skagensrejer og luftig mousselinecreme, asparges, og knasende maltet rugbrød ristet med smør
  • Kalveculotte braiseret med løg og salvie med stampede Vildmosekartofler med citrontimian og smør, bagt gulerod og fennikel med drøj æbleeddike og cremoulata Kalvesky med estragon og citron
  • Nybagte letflydende chokoladekager – på mørk bitter økologisk Valrhona – med syrnet vaniljecreme og bagte, syltede sommerbær
  • Nybagt økologisk surdejsbrød følger menuen

Send en forespørgsel

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.