Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

BRYLLUP I MOGENS DAHL KONCERTSAL i København

Drømmer I om et bryllup centralt i København i jeres egen smukke koncertsal?

Hold jeres bryllup i Mogens Dahl Koncertsal og få en eventyrlig bryllupsfest sammen med venner og familie.

Med 11 års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Mogens Dahl Koncertsals brostensbelagte gård.

 

BRYLLUPSLOKALER I KØBENHAVN – BRYLLUP I EN KONCERTSAL

En bryllupsfest er en særlig begivenhed, og det skal gerne afspejles i festlokalerne og servicen. I Mogens Dahl Koncertsal træder I ind i en verden af kultur, kunst og kulinarisk kvalitet. Den smukke koncertsal – som egentlig består af tre sale med hver deres unikke stemning og særpræg – er diskret beliggende i en baggård på Islands Brygge.

Til dagligt er Mogens Dahl Koncertsal et kulturelt kraftcenter med musikken og kunsten som det naturlige omdrejningspunkt. Derfor er akustikken i salene også fabelagtig, og vores venue er ligeledes det perfekte valg for brudeparret, der søger bryllupslokaler i København med optimale lydmæssige forhold, som både indbyder til samtale med borddamen, taler til selskabet og musikalske indslag.

Som koncertsal og kulturel institution tilbyder vi gerne at stå for musikken til jeres bryllupsfest. Vi har kontakter til nogle af det danske musiklivs mest velrennomerede artister, og vi er gerne behjælpelige med at sammensætte det musikalske program til festen.

 

EVENTYRLIGE RAMMER OM BRYLLUPPET

Mogens Dahl Koncertsal byder dog på mere end akustik og musik i verdensklasse. Vi huser også nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner eventyrlige og diskrete rammer om jeres bryllupsfest – og intet er overladt til tilfældighederne.

Som brudepar får I tilknyttet en kontaktperson, der sikrer at jeres bryllupsfest bliver en succes, og I behøver således ikke at bekymre jer om noget undervejs. I skal blot nyde jeres store dag, den gode service og ikke mindst den fantastiske mad. For i køkkenet kreerer vores dygtige chefkok inspirerende bryllupsmenuer, for naturligvis skal de kulinariske indslag leve op til de eventyrlige rammer.

 

BOOKING

Til at planlægge jeres bryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger jer hele vejen fra planlægningens start til slut. Derudover har I en dygtig afvikler på under hele arrangementet, der sørger for at I kan læne jer tilbage og nyde jeres store dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

Nedenfor har vi sammensat en bryllupspakke, som indeholder alle elementer til et enestående bryllup. Vælger I at holde jeres bryllup i Mogens Dahl Koncertsal, har I hele stedet eksklusivt.

BRYLLUPSPAKKE

MENUEKSEMPEL

  • Håndpillede Skagensrejer og luftig mousselinecreme, asparges, og knasende maltet rugbrød ristet med smør
  • Kalveculotte braiseret med løg og salvie med stampede Vildmosekartofler med citrontimian og smør, bagt gulerod og fennikel med drøj æbleeddike og cremoulata Kalvesky med estragon og citron
  • Nybagte letflydende chokoladekager – på mørk bitter økologisk Valrhona – med syrnet vaniljecreme og bagte, syltede sommerbær
  • Nybagt økologisk surdejsbrød følger menuen

Send en forespørgsel

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.