Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

LEDIGE STILLINGER

Mogens Dahl Koncertsal er en smuk koncertsal beliggende på Islands Brygge, som danner rammerne om koncerter, foredrag, konferencer, møder og events.  Vi får stadigt flere arrangementer og nærmer os et gennemsnit på 20 arrangementer pr. måned jævnt fordelt på dags- og aftenarrangementer.

Vi har travlt og derfor søger vi løbende nye medarbejdere.
Se aktuelle opslag nedenfor.


 TEKNISK SERVICEMEDARBEJDER

Er du stærk og kan stå for opstilling af borde og stole, når vi afholder konferencer, koncerter m.m. og kan du stå for rengøringen i vore tre sale, holde vores hyggelige gård pæn samt være ansvarlig for den daglige vedligeholdelse af huset?
Så kan vi tilbyde dig en skøn arbejdsplads med masser af dejlige gæster og musik i verdensklasse.

Læs mere om stillingen her!


TJENER

Vi søger servicemindede og kvalitetsbevidste personer med erfaring fra servering og servicearbejde i restaurant, på hotel, konferencecentre eller lignende. Du vil være med i alle arrangementets facetter fra opstilling, klargøring og borddækning til servering og nedtagning.
Se hele jobopslaget her!


Reception,-Little-Hall_web

OM MOGENS DAHL KONCERTSAL

KONCERTER & KAMMERKOR

Mogens Dahl Koncertsal åbnede dørene i begyndelsen af 2006, og er et af landets mest stemningsfulde koncertsale med koncerter i topklasse. Musikprofilen er skarp, og der præsenteres kun få eksklusive koncerter med store internationale navne. Visionen er udelukkende at præsentere danske og internationale kammerkoncerter af højeste kvalitet. Koncertsalen er perfekt egnet til mindre klassiske koncerter, hvor man kommer helt tæt på kunstnerne, og oplever den intime stemning, som ofte kan gå tabt i de store koncerthuse.

Kor- og orkesterdirigent, Mogens Dahl, står bag Københavns eneste privatejede koncertsal, og han er grundlægger af det professionelle Mogens Dahl Kammerkor, der i dag er et af Skandinaviens førende vokalensembler. Koret har etableret sig på den skandinaviske scene med en lang række cd-udgivelser samt turnéer og koncerter i Norden og det øvrige Europa.

Mogens Dahls visionære arbejde med nordisk vokalmusik har ført til opsigtsvækkende samarbejder med komponister og musikere på tværs af vante genreskel, og koret har opført adskillige uropførelser, dedikeret til Mogens Dahl kammerkor af førende komponister i Skandinavien. Korets seneste cd er en indspilning af ’Nordic Mass’ for kor og cello, komponeret til koret af Sven-David Sandström og uropført på Bergen Festspillene i 2014.

MØDER, KONFERENCER & EVENTS

Mogens Dahl Koncertsal kan skabe helt specielle rammer om dit møde eller generalforsamling. Hvad enten dit behov er en central placering midt i hovedstaden med kort afstand til Københavns Lufthavn, et diskret og stille sted uden nysgerrige blikke eller omgivelser og forplejning i øverste klasse, så er Mogens Dahl Koncertsal et begavet valg.

Den særlige arkitektur i de restaurerede, gamle bygninger gør, at vi kan indrette mødelokalerne, så du får den ønskede mødeoplevelse, uanset om du har 20 deltagere eller 240 til dit arrangement.

 

MUSIK – KONFERENCE – EVENT

  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Kundehistorier

   Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se... Læs mere
  • Konferencelokaler i København

   Med tre sale af forskellig størrelse, er det hos Mogens Dahl Koncertsal muligt at afholde seminarer med flere parallelle spor. Læs mere