Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

MØDELOKALER KØBENHAVN

Et stenkast fra Københavns hjerte finder du Mogens Dahl Koncertsal – et inspirerende ånderum, som til dagligt fungerer som kulturelt kraftcenter og mødelokaler for Københavns og resten af landets ledende virksomheder og organisationer.

Koncerthuset, som blev restaureret i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda i 2005, består af tre sale, som hver især udmærker sig ved deres egen unikke atmosfære. Her kan din virksomhed og jeres samarbejdspartnere mødes under enestående, diskrete og professionelle forhold tæt på byen.

Konference- og mødefaciliteter i særlige rammer

Mogens Dahl Koncertsal kan skabe helt specielle rammer om dit møde, din generalforsamling eller produktlancering

Vores lokaler og gårdhave er gearet til både små og store selskaber og emner. Hvad enten du har behov for en central placering midt i hovedstaden med kort afstand til Københavns Lufthavn, et diskret og stille sted eller omgivelser og forplejning i øverste klasse, så er Mogens Dahl Koncertsal det rigtige valg.

Den særlige arkitektur i de restaurerede, gamle bygninger gør, at vi kan indrette mødelokalerne, så du altid får den ønskede mødeoplevelse – uanset om du har inviteret 20 eller 240 deltagere til dit arrangement. Alle lokalerne er udstyret med nødvendige faciliteter, så du er sikret et forløb uden tekniske forhindringer.

Mødelokaler i København uden nysgerrige blikke

Alle salene er i gadeplan, og de store vinduer, som går fra gulv til loft, tillader det naturlige dagslys at komme indenfor. På trods af vinduerne og mødelokalernes placering ved Københavns centrum, er indretningen af koncerthuset designet, så du og dine gæster altid bliver skånet for nysgerrige blikke.

Alle salene vender ud mod vores lyse og intime gårdhave, som i sig selv danner kulisse for eventuelle udendørs produktlanceringer og konferencer. Gårdhaven kan sagtens overdækkes efter behov – vejret skal ikke være en hæmsko.

Booking af mødelokaler

Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine overvejelser vedrørende dit næste arrangement.

Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler på Københavns livlige Islands Brygge byder på fleksible faciliteter – tekniske såvel som fysiske, tidsløs arkitektur, varme omgivelser og en personlig og serviceminded behandling af vores dedikerede personale.

Når du benytter Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler i København, tilstræber vi at give dig en fuldkommen oplevelse og et velafviklet arrangement. Vores medarbejdere står klar med fantastisk forplejning til dig og dine gæster – serveret i en perfekt balance af diskretion og tilstedeværelse.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores inspirerende mødelokaler i København.

 

“Tak for et godt arrangement…
Vi havde en rigtig god dag i går – og som altid klappede det hele perfekt ude hos jer.”
Trygfonden, Christian Nørr, dokumentarist

“Mange tak for i går.
Jeg har kun ros til jer, stedet og jeres personale. Det er fedt at arbejde sammen med glade og løsningsorienterede mennesker, og det er nogle fantastiske rammer I har, vi er allerede i gang med at tænker hvilke kunder/events der vil passe perfekt hos jer.
Både Telia, Tesla, Samsung og Nokia/Microsoft var ligeledes imponeret over jeres lokaler.”
Brandvenue, Torben Søgaard, Projektleder

Se hvem der ellers har besøgt Mogens Dahl Koncertsal her!

lille-modelokale

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på  +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

MOGENS DAHL KONCERTSAL – HELT TÆT PÅ

  • Faciliteter og udstyr

   Mogens Dahl Koncertsal er udstyret med professionelt grej til afvikling af dit arrangement – wi-fi, lydanlæg med headset, projektorer osv. Læs mere
  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Gastronomi og kvalitet

   Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer. Læs mere