Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Kreative mødelokaler i København

Søger du inspirerende og kreative mødelokaler i København? I så fald er vi glade for at byde dig velkommen i Mogens Dahl Koncertsal – en kulturel perle midt i byen. Her kan du forlade den hektiske hverdag for en stund og træde ind i en nuanceret verden af spændende arkitektur, musik, kultur og gastronomi i verdensklasse.

 

Kreative mødelokaler i København – perfekte til konferencer, møder, produktlanceringer o.lign.

Koncertsalen, som består af tre sale, blev i 2005 restaureret af arkitekterne Maali og Lalanda. De har formået at give bygningerne et både råt og imødekommende udtryk, der indbyder til innovation. Mogens Dahl Koncertsal er også et kulturelt og kreativt kraftcenter, som emmer af inspiration, kultur og kunstneriske kræfter – det perfekte valg, hvis du er på udkig efter kreative mødelokaler i København.

Lokalerne er store og fleksible, og arkitekturen muliggør, at vi altid kan indrette efter dine behov. Og så er akustikken fænomenal – det er jo en koncertsal. Mogens Dahl Koncertsal er et perfekt valg, hvis du ønsker at afholde din næste konference, møde, produktlancering eller lignende i kreative mødelokaler tæt på Københavns centrum.

 

Vi stiller alle faciliteter og den bedste service til rådighed

Gennem tiden har virksomheder som Aller Media, Salesforce, Danske Bank og Egmont anvendt vores lokaler til konferencer, firmafester og møder. De har nydt godt af de inspirerende omgivelser og vores professionelle og fleksible service. Et besøg i Mogens Dahl Koncertsal er nemlig ikke bare en arkitektonisk oplevelse. For selv om der i høj grad er lagt vægt på det æstetiske udtryk i vores kreative mødelokaler midt i Københavns dynamiske Islands Brygge-kvarter, har vi også prioriteret faciliteterne og den gode service højt.

Derfor stiller vi gerne alle nødvendige faciliteter til rådighed, når I besøger os. Wi-fi, lydanlæg, mikrofon, projektorer er naturligvis med i prisen, og vi stræber efter, at den tekniske afvikling af dine events og møder forløber optimalt.  

Samtidig står vores smilende personale klar med åbne arme til at sørge for forplejningen, ligesom vores chefkok gerne sørger for at sammensætte kulinariske oplevelser i verdensklasse.

 

Book vores atmosfæriske og kreative mødelokaler i København

Du finder Mogens Dahl Koncertsal på Snorresgade 22 – et stenkast fra Københavns centrum og tæt på lufthavnen. Send os en forespørgsel, og fortæl os om dit arrangement – så vender vi tilbage med et tilbud på leje af vores unikke og kreative mødelokaler i København.  

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på  +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

MOGENS DAHL KONCERTSAL – HELT TÆT PÅ

  • Faciliteter og udstyr

   Mogens Dahl Koncertsal er udstyret med professionelt grej til afvikling af dit arrangement – wi-fi, lydanlæg med headset, projektorer osv. Læs mere
  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Gastronomi og kvalitet

   Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer. Læs mere