Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Firmajulefrokost i København i elegante og indbydende rammer

Skal julefrokosten være noget helt særligt i år? Så invitér dine kollegaer med i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge. Her finder I eksklusiv stemning og gastronomi i verdensklasse – alt hvad der skal til for at gøre firmajulefrokosten i København til en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Intime rammer om firmajulefrokosten i København

Mogens Dahl Koncertsal er diskret beliggende i en baggård på Islands Brygge. Her kan I nyde jeres firmajulefrokost midt i København i historiske, eksklusive og imødekommende bygninger. Gennem årene har bygningerne huset alt fra stalde til autoværksteder, men i 2005 lod Mogens Dahl dem restaurere i samarbejde med de prisbelønnede arkitekter Frank Maali og Gemma Lalanda. Resultatet var et enestående koncertvenue, som i dag danner ramme om klassisk musik, kultur og inspirerende design.

Mogens Dahl Koncertsal er dog mere end blot et koncerthus. Den private beliggenhed, de fleksible faciliteter, den lyse og imødekommende indretning gør nemlig stedet til et oplagt valg for både private og erhvervsdrivende, som ønsker at afholde møder, konferencer, fester og firmajulefrokoster i København uden at være generet af omverdenens stress og jag. For i Mogens Dahl Koncertsal træder I ind i en harmonisk og uforstyrret verden med æstetikken, arkitekturen og den indbydende atmosfære i centrum.

De tre sale er bygget til at rumme musik i verdensklasse og er ligeledes akustisk behandlet efter alle kunstens regler. Den behagelige akustik er med til at gøre Mogens Dahl Koncertsal til et behageligt sted at opholde sig, når du og dine kollegaer skal holde firmajulefrokost i København.

 

Fantastisk gastronomi og musik til maden

Det hele skal jo gerne gå op i en højere enhed, når I holder firmajulefrokost i vores københavnske koncertsted. Derfor lægger vi vægt på at yde en udsøgt service, der sikrer, at du og dine kollegaer ikke mangler noget. Vores søde og servicemindede personale er med jer hele aftenen, og vores kyndige køkkenchef komponerer gerne en velsmagende menu, baseret på friske og økologiske råvarer.

Ønsker I musikalske indslag til jeres firmajulefrokost i København, er vi også gerne behjælpelige. Som koncerthus har vi et bredt netværk bestående af mennesker fra kunst- og kulturlivets elite, og vi har ligeledes mulighed for at sammensætte et musikalsk program, der sætter prikken over i’et og gør jeres firmafest til en ekstraordinær oplevelse.

 

Booking af lokaler til firmajulefrokosten i København

Send os en forespørgsel, hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres firmajulefrokost i København perfekt – så vender vi tilbage indenfor 24 timer.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

GASTRONOMI

“Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.”

  • Kapacitet og lokaler

   Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er... Læs mere
  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Gastronomi og kvalitet

   Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer. Læs mere