Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Firmafest i lokaler, der er lidt ud over det sædvanlige

Ønsker I at holde firmafest i lokaler, som er både eksklusive og imødekommende? Så er Mogens Dahl Koncertsal den oplagte lokation. Koncertsalen består af tre stemningsfyldte sale og en hyggelig, brostensbelagt gårdhave, som indbyder til fest under åben himmel i de lune måneder.

Mogens Dahl Koncertsal er et koncerthus med nære kontakter til nogle af dansk musiklivs bedste kunstnere og vi sørger derfor også gerne for den musikalske underholdning. Ydermere er servicen og maden i absolut verdensklasse. Når I holder firmafest i vores lokaler, er I ligeledes garanteret de bedste kulinariske og kulturelle forhold for en hyggelig aften i selskab med kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Firmafest i lokaler, der emmer af kultur og eksklusivitet

Mogens Dahl Koncertsal er en lille perle på Islands Brygge i København. Bygningerne er restaureret af Mogens Dahl i 2005 i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda. Samarbejdet førte til skabelsen af et multifunktionelt hus med musikken som det absolutte omdrejningspunkt. Her forenes arkitektur, kunst og kultur under intime forhold i et inspirerende miljø, som indbyder til samvær, innovation og kreativ udfoldelse.

Koncertsalen huser dog ikke kun kunst og kultur. De fleksible faciliteter gør nemlig Mogens Dahl Koncertsal til en alsidig bygning med utallige anvendelsesmuligheder, og til hverdag bliver der afholdt alt fra musikalske arrangementer, over konferencer til firmafester i vores lokaler. Bygningerne er elegant udført med stor omtanke for lysindfald, lyd og atmosfære, og Mogens Dahl Koncertsal er ligeledes et indbydende og eksklusivt sted at afholde firmaarrangementer.

 

Enestående service til firmafesten

Selvfølgelig skal servicen også være i top til den festlige aften i selskab med arbejdskollegaerne. Derfor bestræber vi os på at yde en udsøgt service, når I vælger at holde firmafest i vores lokaler. Vores erfarne eventkoordinatorer sørger for, at alt forløber som planlagt og assisterer også gerne med at finde interessante personer, der kan bidrage til aftenens underholdning.

Ikke mindst sikrer vores dygtige chefkok, at maden og vinen er i samme høje kvalitet som servicen og omgivelserne. Mogens Dahl Koncertsals fysiske rammer og den enestående service er jeres garanti for en velafviklet firmafest i inspirerende lokaler.

 

Booking og kontakt

Kontakt os, hvis I ønsker at booke Mogens Dahl Koncertsal, eller hvis I vil høre mere om mulighederne for at holde firmafest i vores lokaler. Vi ser frem til at høre fra jer og til at byde jer velkommen i fantastiske fysiske rammer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Sofie Aaby Kristensen på +45 3147 2523

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel her.

GASTRONOMI

“Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.”

  • Kapacitet og lokaler

   Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er... Læs mere
  • En perle gemt midt i byen

   I en baggård på Islands Brygge i det gamle København ligger der en godt gemt koncertsal. Det er Mogens Dahl... Læs mere
  • Gastronomi og kvalitet

   Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer. Læs mere