Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

BRUG KULTUREN

Vores koncept er at bruge koncertsalens kunstneriske platform som udgangspunkt for at skabe en æstetisk og kulturel ramme om kundernes arrangementer. Vi er til for de firmaer og organisationer, der ønsker at give sine kunder, ansatte og partnere en unik mødeoplevelse. Derfor er vores konferencelokaler udstyret med alt i konferencefaciliteter, som forventes af et moderne konferencecenter.

BRUG MUSIKKEN

Hvert lokale er begavet med et flygel. Det er et flot instrument at se på. Men endnu skønnere bliver det, hvis det intonerer en morgensang før dagens indlæg. Eller hvis brunchen får lagt en sprød bund af jazzklaver. Mulighederne er mange, og med vores kontakter til musiklivet og landets ypperste musikere, bistår vi gerne med at indpasse musik, så den spiller med og forstærker det, du vil opnå med dit arrangement. Og selvom der mest bliver spillet og sunget klassisk musik i Mogens Dahl Koncertsal, så er vores netværk meget bredere.

BRUG KUNSTEN

Mens musikken er det aktive element, så spiller billedkunst og skulptur også en væsentlig rolle i Mogens Dahl Koncertsal. Mange steder bliver de hvide flader brudt af kunstværker, som f.eks. de tre skønne Erik A. Frandsen malerier i Store Sal. Eller i Koncertsalen, hvor Jens Birkemose har udsmykket endevæggen med et værk udført specielt til Mogens Dahl Koncertsal. Billedet er inspireret af en madrigalkomedie af Claudio Monteverdi. Den italienske kunstner Sandra Davolios keramiske arbejder vækker stille undren i Store Sal.

BRUG DEN FORDI DEN KAN NOGET

Ikke fordi vi vil være et museum. Tværtimod. Men fordi netop kunst og musik evner at åbne for kreative kræfter og innovative sider i os selv. De samme sider, som mange konferencer eller workshops har som mål at kalde frem.

mogens-dahl-koncertsal-kultur

MOGENS DAHLS FULDENDTE

Mogens Dahl Koncertsal er skabt af den musikalske ildsjæl Mogens Dahl (ham med ryggen til). Han er uddannet i musik både fra universitet og Konservatoriet. Som dirigent og særligt som korleder har han sat sig varige spor i det Nordiske musikliv. Det Jyske Kammerkor og Den Jyske Operas Kor er blot nogle enkelte eksempler. Som den ildsjæl og iværksætter, Mogens Dahl er, har han også sit eget kor – Mogens Dahl Kammerkor.

Koncertsalen er resultatet af samme rastløse ønske om at bygge op. MDK er landets eneste koncertsal, der løber rundt i sig selv uden tilskud fra staten. På de andre sider på denne hjemmeside kan du se lidt af hvad Mogens Dahl Koncertsal bliver brugt til, når der ikke er konferencer, seminarer eller firmafester.

MOGENS DAHL KONCERTSAL – HELT TÆT PÅ

  • Event

   De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events Læs mere
  • Produktlancering

   Alle tre sale hos Mogens Dahl Koncertsal ligger i gadeplan og vinduespartierne, der går fra gulv til loft, kan åbnes. Læs mere
  • Konferencelokaler i København

   Med tre sale af forskellig størrelse, er det hos Mogens Dahl Koncertsal muligt at afholde seminarer med flere parallelle spor. Læs mere