Mandag d. 18 september 2017

Foredrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

Del

Køb billet

Foredrag & Sangaften med Peter Mogensen og Pia Olsen Dyhr

Pia Olsen Dyhr er en af dansk politiks grønne profiler med en fortid i blandt andet Danmarks Naturfredningsforening, og har siddet som minister på både transport-, handel- og investeringsområdet. Siden blev hun partiformand og klima- og energiordfører for SF, da partiet trådte ud af regeringen Helle Thorning-Schmidt i 2014.

Den grønne linje fortsætter i privaten, hvor kaninerne i haven regnes med i brønshøjfamilien. Pia Olsen Dyhr har markeret sig som troende, og beskriver kristendommen som en måde at holde jordforbindelse og skabe ro i en ofte kaotisk verden.


Køb billetForedrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

FOREDRAG & SANGAFTENER

v. politisk kommentator Peter Mogensen

Der er snart ikke den side af samfundslivet, der ikke er blevet berørt ved vore Foredrag & Sangaftener. Vi har blandt andet haft kokke, journalister, meteorologer, kunstnere, statsministre og filosoffer på besøg – foruden selvfølgelig nogle af landets bedste musikere og digtere.

Til dette efterår har vi inviteret politisk kommentator Peter Mogensen til at være vært ved fire foredragsaftener, hvor kendte politikere tages under kærlig behandling. Første afdeling består af en politisk dialog, hvor Peter Mogensen taler med en toppolitiker om tidens politiske temaer på sin vanlige direkte måde med et glimt i øjet. I anden afdeling fortæller han publikum om øvrige temaer i dansk politik, som ikke blev vendt i første seance. Det bliver loose, skarpt og sjovt.

Peter Mogensen spiller guitar og Mogens Dahl klaver til kendte fællessange undervejs.