Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Onsdag d. 30 august 2017

Del

Afholdt

Foredrag & Sangaften med Peter Mogensen og Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Nicolai Wammen er ægte aarhusianer, ægte københavner og samtidig ægte kosmopolit. Med en barndom, hvor adressen skiftede mellem moderens Aarhus og faderens København, en opvækst og uddannelsestid der blandt andet bragte ham til USA og en voksen karriere der indbefatter poster som aarhusborgmester og europaminister, er verden åben for den populære socialdemokrat, der må tage flyet til Grønland, når han skal besøge sin søn.

Siden 2015 har han bestridt posten som ordfører for Socialdemokratiet, hvor det stadig er internationalt samarbejde og udsyn, der er blandt den uddannede cand. scient pol. og AGF-tilhængers mærkesager.


Afholdt

FOREDRAG & SANGAFTENER

v. politisk kommentator Peter Mogensen

Til dette efterår har vi inviteret politisk kommentator Peter Mogensen til at være vært ved fire foredragsaftener, hvor kendte politikere tages under kærlig behandling.

Det er blandt andet poster som personlig rågiver for Poul Nyrup, ministersekretær for Mogens Lykketoft og direktør for tænketanken Kraka, der har givet Peter Mogensen sin unikke insiderviden om dansk politik. På scenen i Mogens Dahl Koncertsal afslører den økonomiuddannede kommentator imidlertid indblik i betydeligt mere end tørre tal og politisk spin…

Første afdeling består af en politisk dialog, hvor Peter Mogensen taler med en toppolitiker om tidens politiske temaer på sin vanlige direkte måde med et glimt i øjet. I anden afdeling fortæller Peter Mogensen publikum om øvrige temaer i dansk politik, som ikke blev vendt i første halvleg. Det bliver loose, skarpt og sjovt.

Peter Mogensen spiller guitar og Mogens Dahl klaver til kendte fællessange undervejs.