Onsdag d. 22 november 2017

Foredrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

Del

Køb billet

Foredrag & Sangaften med Peter Mogensen og Inger Støjberg

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg er af kritikere blevet beskyldt for at skabe alt andet end integration med sine ofte opsigtsvækkende udmeldinger om alt fra grænsekontrol til pizzariabaglokaler. Men blandt politiske kommentatorer høres også dyb anerkendelse af nordjydens kommunikative evner. Da Inger Støjberg fejrede sin udlændingestramning nummer 50 med en Othello-lagkage på Facebook udlagde politisk kommentator Søs Marie Seerup det således: ”Det kan godt være, nogle bliver meget stødte af det, men det er også meningen. For der er ikke noget spændende ved et billede, som ikke skaber debat.”

Ventrekvinden er født på landet som datter af en gårdejer og indledte sin politiske karriere i Viborg Amtsråd.


Køb billetForedrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

FOREDRAG & SANGAFTENER

v. politisk kommentator Peter Mogensen

Der er snart ikke den side af samfundslivet, der ikke er blevet berørt ved vore Foredrag & Sangaftener. Vi har blandt andet haft kokke, journalister, meteorologer, kunstnere, statsministre og filosoffer på besøg – foruden selvfølgelig nogle af landets bedste musikere og digtere.

Til dette efterår har vi inviteret politisk kommentator Peter Mogensen til at være vært ved fire foredragsaftener, hvor kendte politikere tages under kærlig behandling. Første afdeling består af en politisk dialog, hvor Peter Mogensen taler med en toppolitiker om tidens politiske temaer på sin vanlige direkte måde med et glimt i øjet. I anden afdeling fortæller han publikum om øvrige temaer i dansk politik, som ikke blev vendt i første seance. Det bliver loose, skarpt og sjovt.

Peter Mogensen spiller guitar og Mogens Dahl klaver til kendte fællessange undervejs.