Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Onsdag d. 22 februar 2017

Del

Afholdt

Lene Espersen d. 22. feb

Det vakte opsigt, da en af de tungeste spillere i dansk politik blev direktør for Danske Arkitektvirksomheder i 2014. Lene Espersen havde til da bestridt høje poster for Det Konservative Folkeparti i folketinget: Justitsminister fra 2001, partiformand fra 2008 og udenrigsminister fra 2010 for blot at nævne de vigtigste. ’Det var drømmejobbet, der kaldte’, har hun forklaret.

Et stærkt personligt drive har været med hende hele vejen fra opvæksten i Hirtshals over studietiden i Aarhus til et liv med mange tillidsposter. Og direktørjobbet hos arkitekterne har ikke forhindret hende i fortsat at engagere sig i sammenhænge med stor indflydelse. Således er hun i dag blandt andet bestyrelsesformand for Aalborg Universitet. Lene Espersen er hædret med en lang stribe priser, herunder ’Årets Kvindelige Leder 2003’, ’TingPrisen 2004 og ’Årets Nordjyske Erhvervskvindepris 2009’.


Afholdt

FOREDRAG & SANGAFTENER I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Der er snart ikke den side af samfundslivet, der ikke er blevet berørt ved vore Foredrag & Sangaftener. Vi har blandt andet haft kokke, journalister, meteorologer, kunstnere, statsministre og filosoffer på besøg – foruden selvfølgelig nogle af landets bedste musikere og digtere.

Vi fortsætter rækken af spændende foredrag, som alle har til formål at bruge sangen som indgang til mindre kendte sider af offentlige personers verden. Ikke alene er det i sig selv givende at synge sammen – det har vist sig, at også vores foredragsholdere henter helt nye sider af sig selv frem, når de udfordres på at finde yndlingssangene frem.

Vi får i denne sæson nyt indblik i politikkens, erhvervslivets, kirkens, poesiens og filmens universer.