Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Mandag d. 27 marts 2017

Del

Afholdt

Kjeld Holm d. 27. mar

Kjeld Holm har aldrig været kendt som en mand, der låste sig inde på sit bispekontor og lod verden udenfor kirkens tykke mure passe sig selv. Tværtimod har han været at finde så forskellige steder som på stadion som ihærdig fan af AGF, blandt fortalere for homoseksuelles rettigheder og på listen over populære forfattere.

Blandt hans bøger finder man et portræt af forbilledet Johannes Sløk, personlige erindringer samt essay- og prædikensamlinger, der er nået vidt ud – også i ikke-teologiske kredse.

Oprindelig er Kjeld Holm uddannet mag.art i idéhistorie. Siden tog han en teologisk tillægseksamen og blev præst i den danske folkekirke. Den markante teologiske tænker – og inkarnerede socialdemokrat –  var biskop i Aarhus Stift fra 1994 – 2015.


Afholdt

FOREDRAG & SANGAFTENER I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Der er snart ikke den side af samfundslivet, der ikke er blevet berørt ved vore Foredrag & Sangaftener. Vi har blandt andet haft kokke, journalister, meteorologer, kunstnere, statsministre og filosoffer på besøg – foruden selvfølgelig nogle af landets bedste musikere og digtere.

Vi fortsætter rækken af spændende foredrag, som alle har til formål at bruge sangen som indgang til mindre kendte sider af offentlige personers verden. Ikke alene er det i sig selv givende at synge sammen – det har vist sig, at også vores foredragsholdere henter helt nye sider af sig selv frem, når de udfordres på at finde yndlingssangene frem.

Vi får i denne sæson nyt indblik i politikkens, erhvervslivets, kirkens, poesiens og filmens universer.