Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Mandag d. 24 april 2017

Del

Afholdt

Jørgen Leth d. 24. apr

Den intellektuelle cykelløbskommentator kom i strid modvind med sine erotiske passager i bogen ’Det uperfekte menneske’. Men Jørgen Leth har stået distancen. Under hele forløbet med fyring fra TV2 og stærk kritik fra alle sider af kulturlivet var han efter eget udsagn ’faktisk cool hele vejen igennem’.

Jørgen Leth har da også en betydelig ballast at stå imod med. Hans produktion som både forfatter og filminstruktør har bragt ham i en særlig position som avantgardekunstner samtidig med at han har bibeholdt en stor gennemslagskraft hos et bredt publikum.

En vigtig del af Jørgen Leths liv, har været de lange ophold på Haiti. Jordskælvet i 2010 ødelagde hans hus – en begivenhed, der har dannet ramme for flere efterfølgende digtsamlinger og bøger, heriblandt ’Et hus er mere end en ting, Det uperfekte menneske/3’ som fik fremragende anmeldelser.


Afholdt

FOREDRAG & SANGAFTENER I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Der er snart ikke den side af samfundslivet, der ikke er blevet berørt ved vore Foredrag & Sangaftener. Vi har blandt andet haft kokke, journalister, meteorologer, kunstnere, statsministre og filosoffer på besøg – foruden selvfølgelig nogle af landets bedste musikere og digtere.

Vi fortsætter rækken af spændende foredrag, som alle har til formål at bruge sangen som indgang til mindre kendte sider af offentlige personers verden. Ikke alene er det i sig selv givende at synge sammen – det har vist sig, at også vores foredragsholdere henter helt nye sider af sig selv frem, når de udfordres på at finde yndlingssangene frem.

Vi får i denne sæson nyt indblik i politikkens, erhvervslivets, kirkens, poesiens og filmens universer.