Kalender

Kig i vores kalender og få et overblik over kommende koncerter og arrangementer.

Mandag d. 12 marts 2018

Foredrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

Del

Køb billet

Foredrag og Sangaften med Eddie Skoller

Dyk ned i nyere dansk underholdningshistorie, og du finder amerikanskfødte Eddie Skollers navn i et væld af legendariske musikøjeblikke. Han flyttede med sin svenske mor og russiske far til Danmark, da han var 6 år, tog eksamen fra Handelshøjskolen, men fandt hurtigt vej til showbusiness og debuterede i Tivolis Visevershus som autodidakt sanger i 1969.

Store roller i Hair og Jesus Christ Superstar banede vejen for en solokarriere, der har været forbi revy, tv-underholdning, turneer med eget band og flere gigantsucceser på radioens hitlister: What did you learn in school today, På forsiden af Søndags B.T. og selvfølgelig hans monologer som Hugo. Eddie Skoller har fået i alt fem døtre med Pia Persson, Lisbet Lundquist og norske Sissel Kyrkjebø, men er nu gift med eventmager Dorrit Elmquist.


Køb billetForedrag & Sangaften kl. 20:00
Mogens Dahl Koncertsal
Entré kr. 250,- (inkl. gebyrer)

FOREDRAG & SANGAFTENER

Vi fortsætter successen i 2018 med det kendte og velafprøvede koncept, hvor en markant personlighed fra den danske offentlighed får lov at vælge sange og i øvrigt forholde sig helt frit til de temaer, tonerne og teksterne anslår.

Igennem årene har forfattere, kokke, kunstnere, politikere, meteorologer, journalister, filmfolk og filosoffer fra alle dele af samfundet stået på vores scene og givet deres egne, personlige fortællinger som krydderi på en aften med fællessang på programmet.

Ofte har det vist sig, at sangene bringer helt nye sider frem hos de besøgende kendisser. Og lige så ofte går publikum opløftede hjem med en ny sang på læben.

Velkommen til endnu en sæson med sang i den gamle hestestald på Islands Brygge!