Lørdag d. 9 september 2017

Mogens Dahl Koncertsal
Koncert og brunch kl. 10.00
Entré kr. 375- (inkl. gebyrer)

Del

Køb billet

BrunchKoncert i Mogens Dahl Koncertsal

Mogens Dahl Koncertsal byder indenfor til en velsmagende brunch i de smukkeste rammer efterfulgt af en berigende koncertoplevelse, hvor noget af vores allersmukkeste nordiske kormusik præsenteres af det professionelle Mogens Dahl Kammerkor.

Det bliver en sensommerdag med forkælelse for alle sanser – og en helt ny måde at møde den klassiske musik på. Start eventuelt med et glas bobler i vores skønne private gårdhave, inden brunchen lokker dig indenfor og musikken til sidst giver nyt brændstof til sjæl og hjerte.

Mogens Dahl Koncertsal er Danmarks eneste privatejede klassiske koncertsal, som årligt danner rammerne om ca. 150 konferencer, møder, firma- og privatfester samt ca. 20 koncerter og foredragsaftener. Det er en kulturel perle med kant, som byder indenfor til klassiske kammerkoncerter, men også eksperimenterer med koncertformen – ikke mindst ved at inddrage det fine køkken i arrangementer som Valentinsaften, sommerkoncerter og nu denne brunchkoncert.

Med i billetprisen er vores gode brunch med kaffe/the og efterfølgende koncert. Der vil være mulighed for at forsyne sig med yderligere lækkerier i vores café undervejs.

Hjertelig velkommen til skøn og lækker mad og romantiske, nordiske toner!


Køb billetMogens Dahl Koncertsal
Koncert og brunch kl. 10.00
Entré kr. 375- (inkl. gebyrer)

Koncertprogram:

Hugo Aflvén, Carl Nielsen, Svend S. Schultz m.fl.